Advertisement

Wedstrijd met Storm Dennis | Drie paarden tegelijk starten | Manege de Arckelhoeve

Wedstrijd met Storm Dennis | Drie paarden tegelijk starten | Manege de Arckelhoeve #Dreamboy #Apache #dressuurwedstrijd Danielle overleefd de storm Dennis terwijl ze 3 paarden uitbrengt in op dressuur wedstrijd met haar paarden Kir Royal (v. Dreamboy), Just my Way (v. Dreamboy ) maar hoe gaat ze dit aanpakken ? Valt niet mee met zo'n storm en ook nog zoveel regen ! Hoe blijf je droog, hoe houdt je je paarden in de hand, er kan van alles gebeuren, zeker met dressuur paarden, hoe braaf blijven ze terwijl de wind waait tegen de binnenbak en de stallen ? Heeft Daan ze zo in de hand dat het allemaal lukt of gaat er ook het een en ander mis ? Kijk mee met de voorbereidingen en de wedstrijd van Danielle en haar paarden en leef met haar mee, hoe gaat ze dit overleven ?

link naar het proefje:

Veel kijk plezier,
Liefs,
Stephanie en Danielle

Vond je het leuk ? Abonneer dan nu gratis op ons kanaal:
Als je niets meer wilt missen van ons kanaal druk dan op het belletje om altijd het laatste nieuws te ontvangen
.
Leuk als je ons ook volgt op Instagram en Facebook:
» Facebook:
» Instagram:



» Website:
» E-mail: manegedearckelhoeve@gmail.com

Een kaartje of berichtje sturen ? Dat vinden we leuk!
Manege de Arckelhoeve
Arckelweg 14
2685 SM Poeldijk

Stephanie en Danielle Kok (& Jolie natuurlijk) nemen jullie mee op hun YouTube-kanaal, om je een kijkje te geven in de wereld van paarden meisjes.
Leuk voor paardenliefhebbers die net beginnen of alles willen weten over paarden!

Iedere zondag rond 11:00 uur komt er een nieuwe video van Stephanie en Danielle Kok. Wij geven je handige tips, we gaan op wedstrijd met onze paarden, we bezoeken evenementen, nemen je mee in onze video's, ontmoeten mensen uit de paardenwereld en vertellen je alles wat jij wilt weten over paarden en pony"s. Maak zelf je muffins of taarten voor paarden, leer wedstrijdknotjes maken en ga mee naar bijzondere evenementen. Ook geven ze je een kijkje in de opfok van paarden en shoppen leuke dingen voor paard en ruiter.

Stephanie,Danielle,manege,Arckelhoeve,paarden,manege poeldijk,manege de arckelhoeve,stephanie en danielle kok,paarden youtubers,paardrijden poeldijk,manege westland,dressuur paarden,arckelhoeve poeldijk,dressuur wedstrijd,Wedstrijd,stephanie danielle,paardrijden dressuur,Arckelhoeve paardrijden,steef en daan,arckelhoeve,sisters forever,stephanie danielle kok,de arckelhoeve,Kir Royal,Just my Way,Apache,paardrijden in poeldijk,droom paard,dreamboy,

Post a Comment

0 Comments