Advertisement

Yoga CHALLENGE - så mycket skratt!

Yoga CHALLENGE - så mycket skratt! Familjen utmanar varandra i Yoga Challenge. Alma och Harry tycker att det är roligare positioner i Acro Yoga, men de är inte lätta. Vi har aldrig skrattat så mycket vid en inspelning tidigare. Vi är i en yogashala i Varkala, Kerala, i yogans hemland i Indien och det är 33 grader varmt när vi kämpar, stretchar och skrattar. Vi gör tio olika positioner med minst två personer i varje, i denna challenge finns ingen vinnare men vi utmanar sig som tittar att testa positionerna hemma. I videon svarar vi på Dagens Fråga, vilken som är vår favoritsport. Vilken är din favoritsport? Kommentera nedanför!
Fortsätt ställa frågor till oss, andra kommentarer är givetvis också välkomna och glöm inte att trycka tumme upp eller ner så att vi vet vad du tycker om den här videon.

Vårt Instagramkonto:

Vår webbshop:

KRAAAAM
______

The Swedish Family är en familj som bor på Södermalm i Stockholm. Lillebror Harry 5 år är ett busfrö. Storasyster Alma är 7 år och en tänkare. Pappa Axel är ingenjör och mamma Joanna är TV-producent. Vi vloggar om vår vardag och älskar att resa.
________

The Swedish Family lives in Stockholm, the capital of Sweden. Little brother Harry, 5 years old, is a rascal. Big sister Alma is 7 years old and a thinker. Daddy Axel is an engineer and mommy Joanna is a TV producer. We vlog about our daily life and love to travel.

yoga challenge,The Swedish Family,challenge,yoga,Alma,Harry,kul,nöje,entertainment,skratt,så mycket skratt,familj,family,fun,Acro yoga,sport,favoritsport,yogashala,Indien,India,Varkala,Kerala,livsstil,resa,reser,travel,lifestyle,personer och bloggar,people and blogs,vlogg,vlog,galet,prutt,fis,föräldrar,barn,yoga for family,kul för familj,pappa Axel,mamma Joanna,skrattar,garvar,laugh,fail,yoga fail,acro sport,

Post a Comment

0 Comments